Bollos rellenos con chorizo y quesillo

Bollos rellenos con chorizo y quesillo

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Bollos rellenos con chorizo y quesillo. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Bollos rellenos con chorizo y quesillo is one of the most favored of current trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Bollos rellenos con chorizo y quesillo is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Bollos rellenos con chorizo y quesillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bollos rellenos con chorizo y quesillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Bollos rellenos con chorizo y quesillo estimated approx 2 horas.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Bollos rellenos con chorizo y quesillo using 15 ingredients and 19 steps. Here is how you cook that.

Esta receta de los bollos me encantó ya que se puede rellenar a tu gusto en lo personal a mí me encanta rellenarlos con chorizo y quesillo ya que quedan muy ricos

Ingredients and spices that need to be Get to make Bollos rellenos con chorizo y quesillo:

  1. para los bollos
  2. 315 g harina
  3. 25 g azúcar
  4. 15 g leche en polvo
  5. 12 g levadura
  6. 175 ml agua
  7. 15 g mantequilla
  8. 1 cdita leche
  9. 1 huevo
  10. c/n ajonjolí
  11. para el relleno
  12. 1/2 k chorizo
  13. 1/4 k queso de prensa
  14. 2 cditas aceite
  15. 1/2 taza agua

Steps to make to make Bollos rellenos con chorizo y quesillo

  1. Debemos tener listo nuestra mise en place
  2. Empezaremos agregando los secos(harina, azúcar, levadura y leche)
    Vaciamos y hacemos un volcán con la harina
  3. Después iremos agregando el agua y empezamos a revolver, así estaremos agregando agua(el agua debe de estar tibia) hasta incorporar toda la harinaY le agregamos la mantequilla
  4. Y así quedo nuestra masa con la mantequilla integrada y por último le agregaremos 1 cucharada de leche líquida(debe de estar tibia) y pellizca pellizcamos para poder integrar la leche
  5. Y después empezamos con el amasado
  6. Cuando ya este nuestra masa terminada de amasar y este al punto para fermentar con la finalidad de que crezca el doble del tamaño
  7. Al bol le agregaremos un chorrito de aceite (esto es para que la masa no se pegue), pondremos nuestra masa en el centro del bol y le pondremos un trapo mojado
  8. Mientras se fermenta la masa, haremos el relleno y para eso empezamos a cocer el chorizo en un sartén agregaremos 1/2 taza de agua y lo dejamos que hierva hasta que se seque y después freíremos con 2 cucharadas de aceite y dejamos enfriar
  9. Después empezamos a desebrar el quesillo y listo
  10. Cuando ya este el doble de su tamaño, está lista para pochar y para eso pocharemos dándole con el puño y después amasamos un poco
  11. Una vez amasado con una raspa cortamos y pesamos la masa a 90 g (esto para que los bollos salgan del mismo tamaño) y bolearemos un poco
  12. Empezamos a desatender la masa y le agregaremos el chorizo con mucho cuidado
  13. Después le agregaremos el quesillo y cierro hacia el centro como single diéramos pequeños pellizcos y cuando este cerrado
  14. Empezamos a bolear y así hasta terminar toda la masa y hacer los bollos cuando ya este boleado van a su segunda fermentación(esta fermentación es en forma), Cuando ya este fermentado empezaremos a barnizar
  15. Para barnizar necesitaremos 1 huevo y un poco de ajonjolí
  16. Empezamos colocando huevo y le pondremos el ajonjolí
  17. Así hasta barnizar todos los bollos
  18. Y metemos al horno a 180° por 25 minutos
  19. Sacamos del horno y listo

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you want to serve a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for basic cooking skills for beginners you do not need to learn them yet just if you understand some simple cooking methods.

This isn't a full guide to fast as well as easy lunch recipes yet its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Bollos rellenos con chorizo y quesillo. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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