Arroz blanco
Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Arroz blanco. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Arroz blanco is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look fantastic. Arroz blanco is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Arroz blanco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz blanco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Arroz blanco is 4 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Arroz blanco estimated approx 35 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Arroz blanco using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
Esta versión de arroz blanco es el producto de mis innumerables fracasos al tratar de cocinar arroz.
Por fortuna tengo la receta que funciona sin ningún problema.
Algunas aclaraciones:
1. La cantidad de agua puede variar según el tipo de arroz que estés usando. Para esta receta usé arroz blanco normal, el que se usa siempre, tú sabes de cual estoy hablando.
2. Si no quieres o no tienes aceite de oliva, puedes utilizar mantequilla o margarina como sustituto.
3. No destapes la olla. Ni se te ocurra.
youtu.be/Jf75I9LKhvg
Ingredients and spices that need to be Get to make Arroz blanco:
- 1 taza arroz (Aproximadamente unos 240 gr.)
- 1 1/2 taza agua (sí, leíste bien, una taza y media)
- 1 hoja laurel
- 1 poco pimienta negra molida
- 1 cucharada aceite de oliva
Instructions to make to make Arroz blanco
- Cómo primer paso hay que lavar el arroz. Para esto necesitamos un bowl y en él ponemos el arroz, se llena el bowl hasta cubrirlo todo y mover hasta que salga poco a poco el almidón. Tirar el agua y repetir hasta que el agua sea lo más transparente posible. (unas 3 o 4 veces).
Una vez lavado reserva el arroz para después. - En una olla de tamaño medio y de fondo grueso, y es importante que sea de fondo grueso o el arroz podría quemarse, (usa la que tu corazón te indique) vacía todo; el agua, el arroz, la hoja de laurel, el aceite de oliva y la pimienta. Enciende la estufa a fuego alto y espera a que comience a hervir.
Remover un poco para que se mezcle bien, pero solo un poco, un poquito. muy muy poquito. - Cuando comience a hervir, rápidamente y sin mirar hacia atrás tapar la olla y bajar el fuego al mínimo (apenas debes poder ver la flama). Dejar cocinando durante 20 minutos exactamente.
El punto es que el arroz se cocine solamente con el vapor dentro de la olla.
Durante este tiempo es muy importante que no levantes la tapa de la olla, de lo contrario el vapor dentro se escapará y se interrumpirá la cocción del arroz.
Confía en mis sabías anotaciones, si levantas la tapa, la olla explota. - Cuando hayan pasado los 20 minutos, apaga la flama y retira el arroz del calor o de lo contrario podría seguirse cocinando.
y no, aún no puedes destapar la olla. Deja reposar durante 10 minutos. Sé paciente. Mientras puedes procrastinar un poco. - Pasado el tiempo de reposo ya puedes destapar la olla y admirar tu obra de arte. Con una cuchara de madera mueve cuidadosamente el arroz para separar los granos (puedes usar una cuchara normal si no tienes de madera, pero la de madera te hará ver como si supieras cocinar) después ya puedes servir el arroz y comerlo como un todo un chef con 50 estrellas Michelin y con el ego por las nubes.
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make easy changes to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you do not need to learn them yet just if you grasp some straightforward cooking techniques.
This isn't a full guide to quick and very easy lunch dishes however its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Perfect Arroz blanco. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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