Coliflor capeada en caldillo de jitomate
Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Coliflor capeada en caldillo de jitomate. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Coliflor capeada en caldillo de jitomate is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Coliflor capeada en caldillo de jitomate is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Coliflor capeada en caldillo de jitomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Coliflor capeada en caldillo de jitomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Coliflor capeada en caldillo de jitomate is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Coliflor capeada en caldillo de jitomate estimated approx 1 hora 30 minutos.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Coliflor capeada en caldillo de jitomate using 7 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.
Hola, quiero mostrarles como hago la coliflor capeada que es una de mis comidas favoritas
Ingredients and spices that need to be Take to make Coliflor capeada en caldillo de jitomate:
- 1 coliflor grande (o 2 medianas)
- 1 1/2 kg jitomate
- al gusto cebolla
- 1 cubito caldo Knorr
- 1 kilo huevo
- 15 pesos queso en trozo
- c/n servilletas
Steps to make to make Coliflor capeada en caldillo de jitomate
- Voy a lavar bien la coliflor y voy a cortarla en los pedazos del tamaño que vaya a querer. Mientras pongo a hervir agua para echarlas
- Después las ponemos a hervir, tardan en estar así que tengan paciencia
- Mientras voy a poner otra cacerola para hervir mis jitomates
- Le apago a mis jitomates porque ya están y checo como van mis coliflores, si ya están blandas les echo sal. Fijate en echarle suficiente porque si quedan simples ya no sabe tan bien todo
- Ya que están bien hervidas voy a escurrirlas, mientras se escurren y enfrían voy a empezar a cortar el queso en pedazos pequeños
- Después en el traste que vayas a batir huevo pon 8 claras y batelas hasta que quede una consistencia muy firme, ya que esté firme ponle las 8 yemas que te quedaron y vuelte a batir.
- Pon aceite en el sartén y en un plato grande servilletas. Vas a agarrar una coliflor y ponerle en medio un pedazo de queso. Y si está pequeña y no alcanza pon otro pedazo de coliflor del otro lado y aprietalo con tus manos algo así 👇
- Ejemplo.. Pongo el queso Otro pedazo pequeño de coliflor y exprimo. Él queso quedara en medio
- Ya exprimidas una por una vas metiendo en la mezcla de huevo y después al aceite, las pones en plato con servilletas para que absorban la grasa
- Ponemos a licuar los jitomates hervidos y también en una cacerola ponemos poquitito aceite y a calentar, ya que esté caliente ponle unas rodajitas de cebolla y fríelas
- Ya después le echo el jitomate, le echo mi cubito de knorr y lo dejó sazonar. Después le echo el jitomate que falta y lo dejó hervir un ratito, pruébalo. Puedes mejorarlo de sal, incluso si quieres puedes ponerle otro Knorr.
- Ya que está rico nuestro caldo. Metemos nuestras coliflores capeadas, también lo que hago es huevo en torta para meterlo también en el caldillo, yo hago como 4 tortas de huevo y cada torta tiene 2 huevos
- Y miren ya quedó nuestro guisadito. Súper delicioso, llenador y rendidor. Espero que sepan que cocinar mañana 🙈😘 si hacen esta comida me encantaría ver sus fotos.
As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a little basically spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for standard cooking skills for beginners you don't need to discover them but only if you understand some simple cooking strategies.
This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Ultimate Coliflor capeada en caldillo de jitomate. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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