Pastel imposible (chocoflan)
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Pastel imposible (chocoflan). One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Pastel imposible (chocoflan) is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pastel imposible (chocoflan) is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pastel imposible (chocoflan), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel imposible (chocoflan) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pastel imposible (chocoflan) using 17 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.
#chocoflan2
Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel imposible (chocoflan):
- caramelo
- 180 gr azúcar
- bizcocho
- 160 gr chocolate
- 50 gr mantequilla
- 6 huevos
- 100 gr azúcar
- 120 gr harina
- 1/2 cda polvo para hornear
- 1 pizca sal
- 1 pizca bicarbonato
- flan
- 1 lata leche condensada
- 1 lata leche evaporada
- 6 huevos
- 1 cda vainilla
- 1 cdita fécula de maíz
Steps to make to make Pastel imposible (chocoflan)
- En nuestro molde colocamos el azúcar para hacer el caramelo, lo colocamos a fuego directo. Una vez realizado el caramelo lo dejaremos enfriar, mientras seguimos con las demás mezclas.
- Preparamos los ingredientes para el flan.
- En una licuadora añadimos los ingredientes para el flan, (leche clavel, leche condensada, vainilla, huevo, fécula de maíz) los huevos se pueden partir en un recipiente aparte, de uno en uno en caso de que un huevo este en mal estado, no dañara el resto de la mezcla. Una vez hecha la mezcla la reservamos.
- Preparamos los ingredientes para el bizcocho.
- Comenzamos mezclando los ingredientes secos sernidos.
- Derretimos el chocolate con la mantequilla a baño maría.
- Añadimos los huevos en un bowl, los mezclamos hasta punto listón.
- Cuando los huevos hayan llegado a punto de listón añadiremos el chocolate y los ingredientes secos, intercalando uno y uno terminando en secos, los mezclamos de forma envolvente.
- Una vez integrado los ingredientes, tendremos una masa color café espesa, esa mezcla la añadiremos en nuestro molde con el caramelo ya frío.
- Después con mucha delicadeza añadiremos la mezcla de flan, tendrá que cubrir todo el molde, nos podemos ayudar de una cuchara para mayor precisión.
- Cuando ambas mezclas estén en el molde, lo cubriremos con papel aluminio, que no tenga alguna entrada de líquido ya que puede afectar la mezcla.
- Lo colocaremos en una olla más grande que el molde a baño maría de 1 hora a 1:30
- Para saber si nuestro chocoflan está listo, podemos abrir un poco el papel aluminio e introducir un tenedor o un cuchillo, si sale limpio es señal que ya está terminado.
- Una vez listo lo retiramos del baño maría, dejamos reposar, para desmontar, usaremos un plato más grande que el molde, lo colocaremos sobre este y lo giraremos rápidamente.
As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or even more components or is a little bit more or less spicy, you can make basic changes to attain this goal. Simply put, start making your dishes on time. As for standard cooking abilities for newbies you don't require to discover them yet just if you understand some straightforward food preparation techniques.
This isn't a complete guide to fast and very easy lunch recipes but its good food for thought. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Quick Pastel imposible (chocoflan). Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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