Masa de hojaldre 🥨

Masa de hojaldre 🥨

Hello everybody, it's Jim, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Masa de hojaldre 🥨. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Masa de hojaldre 🥨 is one of the most popular of current trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Masa de hojaldre 🥨 is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Masa de hojaldre 🥨, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Masa de hojaldre 🥨 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Masa de hojaldre 🥨 is 1 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Masa de hojaldre 🥨 estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Masa de hojaldre 🥨 using 7 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.

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Ingredients and spices that need to be Get to make Masa de hojaldre 🥨:

  1. Masa principal
  2. 300 gr harina
  3. 180 ml agua
  4. 3 gr sal
  5. Placa
  6. 300 gr mantequilla
  7. 60 gr harina

Instructions to make to make Masa de hojaldre 🥨

  1. Vamos a pisar a la perfección todos nuestros ingredientes para prepararnos a hacer nuestra placa
  2. Tomamos los 60 gr de harina con los 300 de mantequilla y formamos una mezcla homogénea
  3. Colocamos nuestra mezcla de mantequilla y harina en un papel estrella y procedemos a hacer una placa cuadrada con ayuda de nuestro rodillo y refrigera os por 15 minutos
  4. Ahora vamos con los ingredientes secos de nuestra masa principal, los mezclamos y le agregamos el agua poco a poco
  5. Amasamos por algunos minutos y refrigeramos por 10 minutos para poder manipularla de mejor forma
  6. Ahora enharinamos una superficie plana y un rodillo. Tomamos nuestra masa y le sacaremos cuatro esquinas
  7. Con nuestro rodillo estiramos esas cuatro esquinas hasta tener una superficie de masa que permita colocar nuestra placa de manera inclinada
  8. Ahora cerramos ese cuadro con las cuatro esquinas como se muestra una fotografía
  9. Enharinamos nuestra superficie plana y volteamos nuestra masa de manera que las partes que acabamos de unir queden hacia abajo
  10. Enharinamos también nuestra masa y nuevamente nuestro rodillo. Comenzamos a estirar del centro hacia arriba y del centro hacia abajo
  11. Ahora vamos a doblar en forma de tríptico de manera vertical. Un doblez de arriba al centro y un doblez de abajo al centro
  12. Ahora sigamos de manera que la parte donde se ven los dobleces quede de nuestro lado derecho y la parte que no tiene aberturas de nuestro lado izquierdo
  13. Enharinamos nuevamente nuestra superficie y nuestra masa y comenzamos a palotear del centro hacia arriba y del centro hacia abajo.
  14. Después de hacer otra vez el doble de tríptico haremos un doblez doble. Consiste en tomar la parte de arriba de nuestra masa y llevarla hacia el centro de igual forma la parte de abajo la llevamos al centro dividiendo a la mitad, ahora es su superficie rectangular que nos queda la dividimos nuevamente en dos de manera vertical y giramos de modo que las aberturas queden de nuestro lado derecho.
  15. Repetimos el doblez doble nuevamente. Ahora tenemos lista nuestra masa de hojaldre y lo único que hace falta es refrigerar envuelta en tela y metida en una bolsa plástica.

As your experience and self-confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a little bit basically hot, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for standard food preparation skills for novices you do not need to discover them yet only if you understand some simple food preparation methods.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Make Homemade Masa de hojaldre 🥨. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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