Conchas tradicionales

Conchas tradicionales

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Conchas tradicionales. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Conchas tradicionales is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Conchas tradicionales is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Conchas tradicionales, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Conchas tradicionales delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Conchas tradicionales is 6 piezas medianas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Conchas tradicionales estimated approx 2 horas.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Conchas tradicionales using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.

Este tradicional pan mexicano ha llenado el corazón de muchas generaciones.
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Ingredients and spices that need to be Make ready to make Conchas tradicionales:

  1. masa
  2. 450 gr harina fuerte
  3. 100 gr azúcar blanca
  4. 22 gr levadura seca
  5. 2 gr sal
  6. 100 gr huevo o 2 piezas
  7. 25 gr margarina
  8. 50 gr mantequilla
  9. 35 gr manteca vegetal
  10. 75 gr leche de soya
  11. cobertura
  12. 100 gr manteca vegetal
  13. 100 gr azúcar glass
  14. 100 gr harina fuerte
  15. 12 gr cocoa en polvo

Steps to make to make Conchas tradicionales

  1. Ingredientes listos.
  2. Primero cernimos la harina, después agregamos azúcar y sal, revolver ligeramente para incorporar.
  3. En un recipiente juntamos la leche tibia con la levadura para comenzar a activarla. Posteriormente en el centro de la harina hacer un volcán y añadir nuestra mezcla de leche, así como los huevos. Comenzamos a incorporar con las yemas de los dedos y después con la mano amasar hasta incorporar todo.
  4. En el centro agregamos ahora las grasas: mantequilla, margarina y manteca. Continuamos amasando por bastante tiempo hasta que la masa tenga elasticidad y resistencia. Al principio puede parecer muy pegajosa y grasosa, pero el truco está en amasar hasta que todo quede perfectamente incorporado.
  5. Con la masa trabajada y consistente, dejamos leudar por aproximadamente 30 minutos o hasta que esta duplique su tamaño. Cubrir con un paño húmedo o papel film.
  6. Por lo mientras podemos hacer la cobertura. Preparamos el mise en place.
  7. Empezamos juntando los polvos y agregar la manteca. Incorporar todo hasta que quede una pasta con buena consistencia. Podemos dividir en dos para trabajar con dos sabores.
  8. A una parte de la pasta agregamos la cocoa, amasar hasta incorporar y obtener un color vívido. Están listas las coberturas.
  9. Con la masa reposada, la pasamos a la mesa de trabajo y ponchamos para retirar el aire. Segmentar en pedazos iguales.
  10. Formar esferas y unir los extremos procurando que queden por la parte de abajo. Con la mano, bolear para conseguir una figura más redonda. En una charola con papel estrella las dejamos reposar otros 30 minutos.
  11. Al pasar la segunda fermentación, es hora de agregar la cobertura. Para ello, segmentamos la pasta, aplastamos para que queden un poco más grande que la pieza de masa y podemos dejar completamente lisas o hacer unos cortes transversales. Con cuidado colocar encima de la masa.
  12. Precalentar el horno a 180 grados centígrados. Hornear durante 30 minutos hasta que tengan un color dorado. Dejar enfriar unas horas y nuestras conchas están hechas. Buen trabajo.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a little essentially zesty, you can make easy changes to achieve this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for novices you do not require to learn them but only if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch recipes but its great food for thought. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Speedy Conchas tradicionales. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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