Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal

Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal

Hello everybody, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal estimated approx 2 horas.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal using 12 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Receta de mi mamá y típica de mi querido estado de Veracruz.

Ingredients and spices that need to be Take to make Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal:

  1. 26 chiles jalapeños
  2. 1 1/2 pechuga de pollo
  3. 1 1/2 cebolla
  4. Pizca pimienta
  5. Pizca a orégano
  6. Pizca pimienta
  7. 120 ml caldo de vinagre de chiles jalapeños enlatados
  8. Pizca sazonador
  9. 2 media crema Nestlé 270 gr
  10. 3/4 mayonesa hellmann’s light
  11. 1/4 de margarina Lala de 90 gr
  12. Suficiente Aceite de oliva

Instructions to make to make Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal

  1. Poner a cocer la pechuga 1/4 cebolla y 1 diente de ajo y pizca de sal.
  2. Poner a cocer los 26 chiles en agua hirviendo y dejarlos a que queden en término medio.
    Retirar del fuego y meterlos a un recipiente de agua con hielo.
    Y dejar reposar para enfriar 15 min.
  3. Relleno del chile:
    Poner la pechuga deshebrada a fuego medio agregar especias (pimienta, orégano, sazonador) 1/2 cebolla picada, 1/4 mantequilla, aceite de oliva 4 cucharadas soperas y los 120 ml de vinagre.
    Y revolver hasta que tome sabor por 10 min.
  4. Relleno del chile:
    Cuando se encuentre lista y sazonada la pechuga agregar 3/4 de la mayonesa descrita y las 2 latas de media crema.
    Revolver y mezclar.
  5. Cubierta o decorado de los chiles:
    Escabeche artesanal;
    Poner a fuego medio aceite de oliva en un sartén y agregar tiras de 1 cebolla para sofreír, agregar pizca de orégano, pimienta, sal y ajo en polvo (pizcas) y probar para que quede al gusto con sabor, esperar a que cambie de color la cebolla, retirar del fuego y reposar en un reciente.
    Agregar al recipiente 100 ml de vinagre de manzana y 100 ml de agua purificada.
  6. Escabeche artesanal:
    En una cacerola depositar 150 ml de agua purificada y esperar a que hierva a fuego medio bajo y cuando hierva agregar 2 zanahorias cortadas en rueditas en rueditas con sal al gusto.
    Y retirar del fuego cuando la zanahoria se encuentre en término 3/4 y retirar del fuego y depositarla al recipiente junto con la cebolla y agregar 100 ml del escabeche de chiles jalapeños de la marca que gusten.
  7. Emplatado:
    Agregar al chile la mezcla de pechuga de pollo
  8. Emplatado:
    Agregar el escabeche encima de los chiles.
  9. Preparar una mezcla de 1/4 de mayonesa hellmann’s light, 1 lata de media crema Nestlé, 100 ml de leche deslactosada light, 100 ml del escabeche artesanal que preparamos para la cebolla y zanahoria y mezclar.
  10. Agregar a cada chile en su superficie y decorar.
    A disfrutar amig@s!!!

As your experience and confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet and also adapt your diet to your personal tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or more components or is a little bit more or less zesty, you can make simple adjustments to attain this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you do not require to learn them but only if you master some basic cooking methods.

This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Perfect Chiles rellenos de pollo en frío con escabeche artesanal. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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