Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️

Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️

Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️ is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️ is something that I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️ is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️ estimated approx 1 hora 30 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️ using 34 ingredients and 25 steps. Here is how you can achieve it.

Estos son bollos de hamburguesa al estilo japonés🇯🇵,con diferente tipo de carne. #bollos

Ingredients and spices that need to be Take to make Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️:

  1. Bollos de hamburguesa
  2. 500 gr harina
  3. 35 gr azúcar blanca
  4. 12 gr levadura instantánea
  5. 325 gr agua tibia
  6. 1 pizca sal
  7. 80 gr mantequilla
  8. 1 pza huevo
  9. c/n ajonjolí blanco
  10. Para la hamburguesa de takis fuego
  11. 2 piezas pechuga de pollo
  12. al gusto salsa habanero
  13. 50 gr harina de trigo
  14. 1 pza huevo
  15. 1 bolsa takis fuego
  16. 3 hojas lechuga
  17. 2 piezas queso amarillo
  18. 1/2 pza tomate
  19. 1/2 pza cebolla
  20. 1 bote mayonesa
  21. Para la hamburguesa de nuggets de pollo
  22. 2 piezas pechuga de pollo
  23. c/n hojuelas
  24. 90 gr queso crema
  25. 3 pizca sal
  26. 1 pizca pimienta
  27. 1 cdita paprika
  28. 50 gr harina de trigo
  29. 1 pza huevo
  30. 3 hojas lechuga
  31. 1/2 pza tomate
  32. 1/2 pza cebolla
  33. 1 lata chiles
  34. 1 bote mayonesa

Steps to make to make Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️

  1. Para los bollos, tener todos los ingredientes.
  2. En un recipiente juntar la harina, el azúcar, la cdita de sal, la levadura intastanea, e incorporar todos los ingredientes.
  3. En la mesa limpia, hacer un volcán con la harina y verter poco a poco el agua tibia, con una mano deberá integrarlo.
    Hasta llegar a la mitad del agua.
  4. Colocar la mantequilla y seguir integrando, hasta que la masa se vea homogénea, vierte el agua sobrantes si es necesario, utiliza una raspa para integrar bien los ingredientes.
  5. Amasa dando golpesitos a la masa, está deberá un textura suave y elástica.
  6. Forma una bola con la masa y engrasa un recipiente.
  7. Colocar la masa en el recipiente y cubrirlo con un trapo húmedo. Dejarlo reposar en los rayos del Sol o en un lugar cálido hasta que doble su tamaño.
  8. Ya que la masa haya fermentado, poncharla y sacar bolitas de 100 gr.
  9. Ahora con las bolitas hacer la técnica del boleado y colocar en una charola con papel encerado.
  10. Dejar las bolitas en una segunda fermentación hasta que doble su tamaño y batir un huevo.
  11. Con una brocha barnizar con huevo de arriba hasta el centro los bollos. Para los bollos en forma de oso pega bolitas pequeñas y añade ajonjolí.
  12. Llevarlo al horno a 150 °C por 25 min.
  13. Preparar los ingredientes para la carne de Takis fuego.
  14. Colocar la pechuga de pollo en un plato y dale forma de medallón.
  15. Marina los medallones con salsa habanero. Con un rodillo tritura los takis.
  16. Hora de empanizar: pasarlo por la harina, después el huevo y por último pasarlo por los takis.
  17. Colocarlo en una charola y llevarlo al horno a 180°C por 30 min, cada 10 min voltea la carne y listo.
  18. Para la carne de nuggets de pollo, prepara todos los ingredientes.
  19. Cortar en pequeños trozos las dos pechugas de pollo, colocarlo en un bowl, añadir sal, pimienta, paprika y el queso crema. Integrar todo correctamente.
  20. Hacer medallones, y pasarlo por la harina, y dejarlo en un plato.
  21. Pasarlo por el huevo, las hojuelas y freír.
  22. Y listo para hacer las hamburguesas agrega lo que más te guste, lechuga, jitomate, cebolla, mayonesa, chiles, etc. Puedes colocarle picadientes de formas.
    Disfruta con la familia.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple modifications to attain this objective. In other words, start making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to learn them however only if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch dishes yet its good food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Homemade Hamburguesa de nugget de pollo🍗y takis fuego🌶️. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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